Elaboració

Preparar uns canapès per Nadal que siguin fàcils, ràpids i econòmics moltes vegades és complicat. Per això et volem facilitar la tasca amb una recepta de cassoletes salades farcides amb tres versions diferents molt fàcils de fer.

  1. Preparar aquestes cassoletes és molt fàcil. En primer lloc, prepararem la cassoleta salada freda. Per això has de preparar la de formatge crema, tonyina i surimi. Només has de posar en un bol la llauna de tonyina escorreguda de l’oli, el formatge crema i els palets de surimi trossejats . Seguidament, barreja bé i reserva a la nevera .
  2. En segon lloc, has de preparar les cassoletes de sobrassada i mel. Per fer-les, has de posar una paella al foc sense gens de greix i afegir les pipes de carbassa . Has de remoure amb una cullera de fusta, així evitaràs que es cremin.
  3. A continuació, incorpora la sobrassada . Has de remoure bé perquè s’escalfi i, alhora, s’integri amb les pipes de carbassa.
  4. Quan tinguis un compost homogeni, incorpora la cullereta de mel i fes-hi unes voltes més fins que estigui tot ben integrat. Finalment, retira el farciment per a cassoletes salades del foc i reserva’l a temperatura ambient.
  5. Finalitzarem preparant les cassoletes de pollastre i pinya. Primer, has de trossejar els filets de pit de pollastre a tires molt fines , pots fer-ho amb unes tisores perquè quedi un tall més fi i petit. Després, poseu la cullerada de postres d’oli en una paella al foc i quan estigui calent sofregiu els trossos de pit en ell. Si és necessari, és el moment d’afegir-hi una mica de sal.
  6. A continuació, has de trossejar finament els trossos de pinya i posar-los en un bol juntament amb el pit sofregit.
  7. Tot seguit, has d’afegir la maionesa i barrejar-ho bé . Reserva el farcit a la nevera fins al moment de servir.
  8. Finalment, omple les cassoletes amb totes les barreges i vés dipositant-les a la safata on les serviràs. I a gaudir de les cassoletes farcides! Així mateix, si vols presentar les cassoletes en safates, no dubtis a comprar les safates de cartró blanc que t’oferim a la web.

Ingredients

Tartaletes de formatge crema, tonyina i surimi:
  • 100 grams de formatge crema

  • 1 llauna de tonyina en oli (uns 70g)

Tartaletes de sobrassada i mel:
  • 100 grams de sobrassada

Tartaletes de pollastre i pinya:
  • 150 grams de filets de pit de pollastre

  • 1 cullerada postres d’oli d’oliva

  • 3 rodanxes de pinya en almívar

Per al total de cassoletes: