Elaboració
El salmó és un peix gras amb una gran quantitat d’omega-3 que és excel·lent per a l’organisme. Amb aquesta recepta fàcil aprendràs a fer un salmó a la graella amb la pell crocant acompanyat d’una deliciosa salsa de taronja . Les salsa cítriques combinen molt bé amb qualsevol tipus de peix i el salmó a la taronja és una excel·lent opció per descobrir-ho.
- Abans de fer aquesta recepta, el primer pas és allistar tots els ingredients .
- En una olla començarem a preparar la salsa de taronja . Per això, barreja el suc de llimona, amb el suc de taronja.
- Afegir la closca de la llimona ratllada, el sucre, un pessic de sal i pebre. Cuinar a foc baix fins que la salsa estigui una mica espessa.
- A part, en una graella amb oli, disposa el salmó salpebrat. Cuina fins que estigui torrada la pell , volteja-ho i cuina-ho 3 minuts més per l’altra banda.
- Un cop aquest llest disposar el salmó, retirar la pell per decorar i afegir la salsa de taronja sobre aquest. El salmó a la taronja és un plat ideal per acompanyar amb arròs blanc o una amanida fresca amb maduixes . Si t’ha agradat aquesta recepta, tens algun comentari o inquietud, dóna’ns la teva opinió.